Cabinet Stomatologic

XELADENT

Xelandent

Clinica stomatologica de elita

Servicii

Stim ca ai grija de dintii tai, dar daca ai totusi nevoie de noi, iti oferim gama completa de servicii, de la profilaxie pana la implantologie. 

Vezi serviciile >

Tarife

Nu lucram cu costuri ascunse si stim cat de important este pentru tine sa stii dinainte care sunt costurile interventiilor la cabinetul Xeladent.

Vezi tarifele >

Abonamente

Ai mai multi angajati si vrei sa le oferi un serviciu de asigurare dentara? Noi te putem ajuta cu abonamente incepand de la 15 EUR/luna/angajat

Vezi abonamentele >

Echipa

Pasionati, profesionisti, tineri si grijulii, acestea ar putea fi cateva dintre cuvintele care ne descriu. Hai sa ne cunoastem mai bine!

Vezi echipa >

Cabinetul

L-am echipat cu tehnologie de ultima ora pentru a putea sa-ti oferim cele mai bune servicii si l-am remodelat ca sa te simti confortabil.

Vezi cabinetul >

Pacientii nostri spun despre noi ca…

 • Am efectuat o lucrare foarte complexă, cu interventii chirurgicale, cu inserare de implanturi si lucrari protetice și pot spune că sunt foarte mulțumită pentru profesionalismul cu care am fost tratată, pentru respectul acordat timpului și programului personal și nu în ultimul rând pentru rezultatul obținut în urma stăruinței susținute a medicului de a se asigura că sunt complet satisfăcută.

  L-am indragit pe domnul doctor Iacob care are o atitudine deschisă și prietenoasă și care m-a făcut să mă simt ca la mine acasă într-o clinică medicală.

  Am venit special din SUA pentru aceste interventii in urma unor recomandari catre dl doctor Iacob.

  Mihaela, Pacienta SUA

 • Inca nu-mi vine sa cred cat de mult mi-au putut schimba viata 12 implanturi dentare. Singurul regret este ca mi-a luat atat de mult timps sa ma hotarasc. Multumesc echipei Xeladent si in special dl doctor Iacob pentru tot ce a facut pentru mine.

  Dl Ciuciuc Ion

 • Am apelat întotdeauna cu încredere la Dr. Iacob, un doctor mereu la zi cu ce se petrece în domeniul stomatologic. Am beneficiat la cabinet de tehnologie stomatologică și materiale de calitate superioară. Apreciez flexibilitatea programărilor și disponibilitatea doctorului. Tratamentul stomatologic are un raport preț/calitate excelent.

  Cristina

 • Eu cred ca zambetul e important pentru noi toti,schimba vieti, ridica bariere, cucereste.
  Am avut ani la rand obsesia dintilor perfecti,si in final am ajuns la dl doctor Iacob, cre m-a ajutat sa-mi satisfac aceasta nevoie de a zambi oricand vreau.
  In meseria mea de artist , zambetul e ca o carte de vizita iar dr Iacob a reusit sa faca aceasta carte de vizita impecabila.

  Roxana, Pictor